12 Ocak 2017 Perşembe

BİLKA YAYINLARI ÖRÜMCEK ADAM 09



























































































3 yorum:

  1. kardeşim bu bilka yayınlarının pdfi intarnette siyah beyaz sen nasıl renkli yapabilidn renkli tüm eski serileri nerde bulabilirim?

    YanıtlaSil
  2. renkli sayıların renkli ingilizce orijinalleri internette mevcut...
    https://readcomiconline.to/Comic/The-Amazing-Spider-Man-1963

    Bilkanın hangi sayısında hangi orijinal sayının yayınlandığına dair bir liste de var. ilgili sayıları bulup, ingilizce yazıları silip yerine sıfırdan kendi tercümeni veya bilka tercümesini yazıyorsun (bu işleme taravirileme diyorum)
    işte okuduğun renkli sayılar böyle ortaya çıkıyor.
    Renkli ve Türkçe tüm sayıları maalesef hiçbir yerde bulamazsın. çünkü benim yaptıklarım hariç pek yok. ilaveten 1-2 tane bulursun belki... ben ara ara örümcek adam sayılarını taraviriliyorum. zaman içinde hepsini renklendirme planım var ama o kadar boş zamanı nerden bulurum, bilmiyorum.
    Ben renkli sayıları illa ki okumak istiyorum dersen, seni de ekibe katalım. sadece örümcek adam taravirileri senin işin olsun. ne dersin? nasıl yapıldığını öğretirim. onu dert etme. o iş kolay. bilgisayarın varsa hallederiz.

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler.Bu seriyi iple çekiyorum.Devamını bekliyorum.Bu arada indirmek isteyenler İDM programı ile tüm resimleri tümden seçip (ctrl+a) resimleri indirebilir ve zip dosyası yapabilir.

    YanıtlaSil